Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τα βήματα από την περιαυτολογία στην προπαγάνδα και στην γενοκτονία.

Όταν είσαι πραγματικά έξυπνος χρειάζεται να το λες ή φαίνεται; Όταν είσαι πραγματικά όμορφος χρειάζεται να το λες ή φαίνεται; Όταν είσαι πραγματικά δυνατός χρειάζεται να το λες ή φαίνεται; Αυτές τις τρεις ερωτήσεις κάνε σε όποιον σου μιλήσει περί ανωτερότητας DNA και φυλής.
Αν είσαι άξιος θα φανεί απο το έργο σου. Η περιαυτολογία δεν ταιριάζει στον άνθρωπο. Είναι χρήσιμη μόνο για προπαγάνδα. Αυτό που έκανε ο Χίτλερ και άλλοι γενοκτόνοι και δικτάτορες ανά τον κόσμο. Διότι για να ομαδοποιήσεις και να ελέγξεις απόλυτα ένα τσούρμο ατόμων πολύ απλά τους προπαγανδίζεις την δήθεν ανωτερότητά τους ώστε να έχουν υψηλό ηθικό και να δικαιολογείται οτιδήποτε κι αν κάνουν σε άλλους ανθρώπους εφόσον τους θεωρούν κατώτερους. Έτσι πραγματοποιείται και το πιο φρικτό ίσως έγκλημα, το οποίο ορίζεται διεθνώς ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας: Η γενοκτονία.
Η ανθρωπότητα μπορεί και είναι το πρέπον να αντισταθεί στους βαρβάρους, αυτό διδάσκει διαχρονικά κι ο Ελληνισμός γι'αυτό και είναι οικουμενικός και δώρο για την ανθρωπότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

There Are Two Modes of Being

There are two modes of being Theodoris Tsiamitas There are two modes of being: a) Being conscious by choice, by carefully monitor...