Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Προς όλους όσους ντρέπονται που είναι Έλληνες.

Ο θρυλικός γέρος του Μοριά, πρωτοστάτησε στην Ελληνική επανάσταση και στην απελευθέρωση των Ελλήνων από τους Τούρκους, και φυλακίστηκε 3 φορές από το ελληνικό κράτος. Ο σοφός δάσκαλος Σωκράτης, δίδαξε και θεμελίωσε την μέθοδο της μαιευτικής κι έγινε ένας από  τους μεγαλύτερους δασκάλους και φιλοσόφους της ανθρωπότητας, διαχρονικά, και καταδικάστηκε από το Αθηναϊκό κράτος. Ο γίγαντας Λεωνίδας αφού απογοητεύτηκε από  την ηγεσία της Σπάρτης, στάθηκε απέναντι στην μεγαλύτερη πολεμική μηχανή του κόσμου με 300 άνδρες Σπαρτιάτες και προδόθηκε από Έλληνα, κατά συνέπεια έπεσε μαζί με τους 300 του μέχρι και τον τελευταίο στο πεδίο της μάχης. Κανένας τους δεν ντράπηκε ποτέ που ήταν Έλληνας. Διότι οι ίδιοι ήταν αυτοί που αξίζουν να λέγονται Έλληνες.
Όσοι λοιπόν ξεστομίζουν τούτο τον λόγο, δηλαδή πως ντρέπονται που είναι Έλληνες, τους λέω πως καλά κάνουν, διότι δεν το αξίζουν, ούτε στο ελάχιστο, διότι Έλληνας γίνεσαι και δεν γεννιέσαι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

There Are Two Modes of Being

There are two modes of being Theodoris Tsiamitas There are two modes of being: a) Being conscious by choice, by carefully monitor...