Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κάτι που θα ΄θελα πολύ. (Personal desires).

Μια κοπέλα, μια γυναίκα δίπλα μου που να είναι όμορφη, γλυκιά και θηλυκή μέσα κι έξω. Ρομαντική, ερωτική και παθιασμένη. Με χιούμορ και αισιόδοξη. Με φαντασία. Με έμφυτη αναζήτηση για καινούρια πράγματα κι εμπειρίες και με ανοιχτό μυαλό. Μαζί να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Να υπάρχει αγάπη, κατανόηση, εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια ανάμεσά μας. Να υπάρχει ελευθερία κι άνεση. Να υπάρχει χημεία και ένωση κάθε είδους μεταξύ μας. Να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και οι καλύτεροι εραστές. Να κάνουμε δημιουργικά πράγματα. Να συζητάμε, να κάνουμε έρωτα, να κάνουμε ταξίδια και να ξανακάνουμε έρωτα. Να εκδηλώνουμε όλες τις πτυχές του εαυτού μας. Να δουλεύουμε πάνω στην σχέση μας και να την ανανεώνουμε με κάθε επιθυμητό τρόπο. Να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και να ζήσουμε μαζί για πάντα...
Περιέγραψα την τέλεια σχέση? Ζητάω πολλά?
Ε και? Αυτά ζητάω γιατί αυτά θέλω. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι απλά συμβιβασμός που δεν ανέχομαι να κάνω. Χώρια που απο την στιγμή που μπορώ να προσφέρω αυτά είναι δικαίωμά μου να μπορώ και να τα ζητάω. Ή που θα τα καταφέρω και θα το ζήσω, ή που θα φάω τα μούτρα μου. 
Αλλά δεν τα παρατάω, νόμισα πως σε βρήκα κι έκανα λάθος. Δεν πειράζει, δεν παραιτήθηκα και σε ψάχνω ακόμη και θα σε ψάχνω μέχρι να σε βρώ. Το ξέρεις. Κάπου εκεί έξω είσαι... Που θα μου πάς? 

Ηθικό συμπέρασμα:
If you really know what you want then seek for it and never give it up until you find it! And be sure that you have something good enough to offer too.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

*1/6/2015. Είναι σχεδόν απίστευτο τι επέλεγα να γράψω 3 χρόνια πριν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι η γραφή, η τέχνη γενικότερα δεν είναι για την τέχνη, δεν είναι απλώς εκτόνωση, είναι για τον άλλον. Δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι στην στρατηγική λειτουργούμε με ότι έχουμε, όχι με ότι θα θέλαμε να έχουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

There Are Two Modes of Being

There are two modes of being Theodoris Tsiamitas There are two modes of being: a) Being conscious by choice, by carefully monitor...